Duna Autó Lízing - Szolgáltatások

A gondtalan vezetés nem extra felszereltség! Válassza ALL-IN szolgáltatásunkat már egy autó esetén is!

Ha egy vállalkozás céges gépjármű beszerzésben gondolkodik, akkor biztosan felmerül a tartós bérlet, vagy más néven az operatív lízing lehetősége. Mégis sokszor egy átlagos KKV a céges gépjárművet megvásárolja, vagy lízingeli, ugyanakkor az irodáját bérli… pedig az ingatlan értékálló, az autó pedig hamarabb elveszíti az értékét.

Íme számos érv, hogy miért ne gondolkodjunk fordítva, milyen előnyei vannak a céges autó tartós bérletének:

Egy autó kiválasztásában sokszor döntenek szubjektív, érzelmi, használati szempontok, de egy cégautó esetében leggyakrabban a döntő érv, hogy ténylegesen mennyi az autó teljes fenntartási költsége (TCO). Ebben pedig a bérlet verhetetlen. Nézzük miért:

 • a nettó bérleti díj 100%-ban költségként leírható, ezzel csökken a cég adóalapja
 • a bérleti díj ÁFA tartalma személyutó esetén is visszaigényelhető a jogszabállyal összhangban
 • a bérleti díj a finanszírozáson kívül a fenntartási költségeket is (szerviz, gumiabroncs, adók, biztosítások, segélyszolgálat, stb.) tartalmazza bérlő igényei szerint, így fenti előnyök ezekre is élnek, más finanszírozási termékekkel ellentétben
 • a bérleti díj számításának alapja a nettó beszerzési érték és valós piaci maradványérték, így alacsonyabb a finanszírozott összeg, ezáltal jelentősen csökken a havi fizetendő díj
 • bérbeadó flottavásárlóként az átlagosnál jóval magasabb kedvezmény tud elérni mind az autó beszerzési ára, mint szervizdíjak, mind a gumiabroncsok esetében – és ezeket a kedvezményeket a bérlő javára érvényesíti a díjakban
 • a bérelt gépjármű bérbeadó könyveiben kerül aktiválásra, így bérlő számára mérlegen kívüli tétel, nem bérlő számolja el az értékcsökkenést, javulnak a hitelképességet tükröző mutatók
 • a cégautó nem kerül bérlő könyveibe, a bérleti díjakat bérlő az igénybe vett szolgáltatások között, vagyis költségként számolja el. A gépjárművásárláshoz nem kell hitelt felvenni, nem kell a vállalkozás forrásait tárgyi eszközökben tartani

Jól láthatók tehát a közvetlen előnyök, de ez nem minden.

Egyszerű könyvelés: havonta egyetlen bérleti díj számlát kap, egyetlen szolgáltatóval áll kapcsolatban

Egyszerű ügyintézés, erőforrások megtakarítása: a céges gépjármű üzemeltetésének gondja a bérbeadóé, nem az Öné. Bérbeadó intézi a beszerzést, használt autó beszámítást, forgalomba helyezést, bejelentéseket, szervizelést, gumiabroncs cseréket, káresemények rendezését, fizeti a biztosításokat, adókat, értékesíti a használt autót

Tervezhetőség: a futamidő alatt a várható havi bérleti díj azonos, a gépjármű üzemeltetésével kapcsolatos költségek az átalánydíjak révén előre kalkulálhatók, a ráfordítások egyenletesen oszlanak el, nincsenek váratlan kiadások

Rugalmasság: testre szabott szolgáltatáscsomagok révén azt veszi a bérlő igénybe, amire valóban szüksége van

Hitelképesség: induló vállalkozásként, vagy gyengébb pénzügyi mutatókkal nem talál finanszírozót? Tegyen próbára minket, kérje segítségünket!

FINANSZÍROZÁS

A finanszírozási díj számításánál a beszerzési árat, a futamidőt, a futásteljesítményt, az ezek alapján meghatározott maradványértéket, valamint a felszámított ügyleti kamatot vesszük alapul. A finanszírozás forint alapú, változó, vagy fix kamatozású. A futamidő egy és öt év között lehet. Ügyfeleink bármilyen személygépjárművet, illetve 3,5 tonna alatti kishaszon gépjárművet bérelhetnek cégünktől.

FLOTTAKEZELÉS SZOLGÁLTATÁSOK

 A bérleti díj finanszírozáson felüli részét képező flottakezelési szolgáltatások két csoportba oszthatók.

ALAPSZOLGÁLTATÁSOK

 • biztosítások (GFB, CASCO)
 • adók (cégautó adó, teljesítményadó)
 • karbantartás: szolgáltatásunk tartalmazza a gépjárműgyártó által előírt időszakos kötelező szervizek, revíziók költségét a szerződésben szereplő futamidő tartama alatt
 • gumiabroncs kezelés: téli-nyári abroncsok beszerzésének, tárolásának, szerelésének költségét tartalmazza a futamidő alatt
 • kárügyintézés, adminisztráció

KIEGÉSZTŐ SZOLGÁLTATÁSOK

Az alapszolgáltatásokon felül az alábbiakban felsorolt szolgáltatások közül választhat:

 • LeaseGAP biztosítás: totál-, vagy lopáskár esetén fedezetet nyújt a finanszírozási veszteségre
 • Karbantartás Plusz: a karbantartási szolgáltatásunk kiegészítve a tervezhető eseti javítások költségeivel (pl. fékbetét, féktárcsa, kuplung rendeltetésszerű használat mellett)
 • Hozom-viszem szolgáltatás: Budapest területén időszakos karbantartás, káresemény, eseti meghibásodás, gumiabroncs csere esetén áll rendelkezésre
 • Csereautó: időszakos karbantartás, káresemény, egyéb meghibásodás esetén biztosítjuk a mobilitást
 • Assistance szolgáltatás: 0-24h segélyszolgálat baleset, műszaki meghibásodás esetén
 • Üzemanyag kártya: Shell, ÖMV üzemanyag kártyák biztosítása, mely révén egyszerűen, készpénz fizetése nélkül, biztonságosan és kedvezményesen tankolhat
 • Útvonal nyilvántartás: az elszámolásokhoz alkalmazható professzionális szoftver
 • Flottariport: kimutatások, statisztikák a kezelt gépjárművekről
 • Tanácsadás, car policy kialakítás: ügyfeleink igénye szerint, részletek a Tanácsadás részben

Mi nem az olajat cseréljük évente az autójában – a céges autóját cseréljük le évente!

Kihasználná az operatív lízing, tartós bérlet nyújtotta előnyöket, de szeretne évente új autót használni, vagy évente kipróbálni egy másik vadonatúj modellt? Mindezt változatlan havi díjfizetés mellett?

Sokszor nehéz a választás, hiszen több, a célnak, árnak, havi díjnak, egyedi igényeknek megfelelő modell van a palettán. Az ügyfél keretébe több típus is beleférne, de a használóknak eltérő az ízlése. Az autózás óriási ütemben fejlődik, évről évre jelennek meg új modellek, technológiák, fejlesztések, felszereltségek.

Segítünk Önnek ezek összehangolásában!

Válasszon egy új gépjárművet a Duna Autó óriási kínálatából, használja adott havi díjért és egy év után döntsön: vagy használja tovább, vagy egy ugyanolyan típusú, de vadonatúj autóra cseréljük le, vagy válasszon egy kategóriában, árban hasonló másik új modellt és fizessen érte változatlan havi díjat! Díjaink természetesen tartalmazzák a gépjármű üzemeltetés költségeit is, így nem kell foglalkoznia az adókkal, biztosításokkal, szervizeléssel, gumiabroncsokkal – mindent mi végzünk Ön helyett.

A cégautó ne csak munkaeszköz legyen, élvezze azt a változatosságot, melyet kizárólag a Duna Autó tud Önnek és cégének nyújtani.

A hazai céges gépjármű értékesítésben évek óta két meghatározó finanszírozási termék van – az operatív lízing (tartós bérlet) és a nyílt végű pénzügyi lízing. Nincs köztük jobb, vagy rosszabb, az ügyfél egyedi szempontjai határozzák meg, hogy melyik mellett dönt.

Mi abban segítsünk, hogy ne kelljen köztük döntenie!

Lízing Plusz termékünk ötvözi a két konstrukció minden előnyös tulajdonságát, beleértve a teljes költségleírhatóságot, a mérlegen kívüli eszközt, az ÁFA visszaigénylést, a flottakezelést és az opciós vételi lehetőséget olyan vételáron, ahol figyelembe vesszük az ügyfél igényeit. A Duna Autó lízing termékeknél megszokott módon itt is levesszük a céges gépjármű üzemeltetésével járó valamennyi terhet a válláról, Önnek csak tankolnia kell, minden más mi intézünk.

Kapott már tartós bérlet és nyílt végű pénzügyi lízing ajánlatot is? Kérjen a Lízing Plusz szolgáltatásra is!

Egy vállalkozás életében gyakran előfordul, hogy átmenetileg, rövidebb- hosszabb időre szüksége van egy plusz gépjárműre, de nem akar beruházni, vagy hosszabb távra finanszíroztatni, elköteleznie magát. Nincs is rá szükség.

Amikor

 • új kollégája még próbaidőn van, de már szükség van cégautóra a munkájához
 • rövid-középtávú projektet valósítanak meg, melyhez kell egy plusz autó
 • vidéki, külföldi kolléga érkezik, akinek biztosítani kell a mobilitását
 • lejárt a korábbi cégautó finanszírozása és le kell adni, de még nem érkezett meg az új
 • motiválni szeretné munkatársait egy autóval a nyaraláskor

forduljon hozzánk bizalommal. Akár egy hónapos időtartamtól biztosítunk Önnek autót saját készletről, kedvező bérleti díjon, mely természetesen tartalmazza az üzemeltetés költségeit. A hosszabbítás sem lehet probléma, és ha megtetszik az autó, vagy szükség van rá – úgy akár tartós bérleti szerződést is kötünk rá, beszámítva az addigi bérleti díjakat.

Minden Duna Autó Lízing termék sajátja, hogy Ügyfeleinknek igyekszünk minden szolgáltatást egyedülálló módon, egy helyen biztosítani. Előfordul, hogy egy cég számára a legmegfelelőbb megoldás egy új gépjármű készpénzes megvásárlása, vagy egy olyan finanszírozási konstrukció, melyhez nem kapcsolódik flottakezelés, az autó üzemeltetési szolgáltatásainak ellátása.

De miért esne el ezektől az előnyöktől, kényelmes megoldástól?

Kérjen kezelési ajánlatot saját új, Duna Autónál vásárolt gépjárművére, és fizessen egy meghatározott futamidőre, vagy kilométerfutásra havi kedvezményes átalánydíjat, és mi levesszük a gondot a szervizelés; téli / nyári gumiabroncsok beszerzése, idényekénkénti cseréje, tárolása; a segélyszolgálat; vagy akár az üzemanyag kártya szolgáltatás terén.

Tervezhető, kiszámítható, egyenletes, váratlan nagy összegű kiadásokat nélkülöző, költségként elszámolható kedvezményes díjak, melyek akár kiterjeszthetők a cég dolgozóinak saját gépjárműveire is.

© Rapid Rent Autó Kft. Minden jog fenntartva.
Védjegyoltalom, Szerzői jog: A Rapid Rent Kft. honlapján szereplő nevek, logók, grafikák, tájékoztatók és egyéb információs anyagok, illetve letölthető dokumentumok védjegyoltalom illetve szerzői jogi védelem alatt állnak, azok bármilyen formában, akár részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó vagy attól eltérő célú felhasználása – így különösen annak tárolása, kinyomtatása, terjesztése, átruházása – csak a Rapid Rent Kft. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges. A honlap oldalainak, adatainak, vagy egyéb elemeinek teljes vagy részleges másolása vagy bemutatása tilos, a jogosulatlan felhasználása törvénysértő.