Duna Autó Lízing - Szolgáltatások

Ellentétben más finanszírozási termékekkel, tartós bérlet esetén nem a használó, hanem bérbeadó látja el a cégautó teljes üzemeltetését, melynek kedvezményes költségei beépülnek a bérleti díjba. Cégünk az alábbi flottakezelési szolgáltatásokkal áll rendelkezésére.

OPTIMÁLIS CÉGAUTÓ FLOTTA KIALAKÍTÁSA

Igényei, céljai és költségkerete alapján segítünk kiválasztani a modelleket és kialakítani a megfelelő céges flottáját.

GÉPJÁRMŰ BESZERZÉS ÉS FORGALOMBA HELYEZÉS

A kiválasztott gépjárműveket megvásároljuk, forgalomba helyezzük, megkímélve cégét az ezzel járó adminisztrációs teendőktől és költségektől. Igény esetén beszerezzük és beszereljük a kiegészítő tartozékokat, intézzük az egyedi rendszámokat. Mindig az idénynek megfelelő gumiabroncsokkal adjuk át az autót.

FINANSZÍROZÁS

Tartós bérlet konstrukciónk Forint alapú és fix kamatozású. Szerződésnek megfelelő használat esetén a futamidő végén nincs elszámolás sem az autó értékén, sem a szerviz költségeken.

BIZTOSÍTÁSOK

Kedvező díjtételű kötelező és teljes körű CASCO biztosítást kötünk. Az önrész alapesetben 10%, minimum 50.000.-, de ügyfeleink igénye szerint ettől el lehet térni. LeaseGap biztosításunk a finanszírozási veszteségre nyújt fedezetet.

KÁRÜGYINTÉZÉS

Ha esetleg baleset éri, a teljes kárügyintézési folyamatot elvégezzük: kárfelmérés, kárügyintézés, javítás, adminisztráció, sérült autó szállítása, csereautó biztosítása.

ADÓK

A céges autó használatához kapcsolódó adók (cégautó adó, teljesítmény adó) ügyintézése szintén bérbeadó feladata.

SZERVIZEK, JAVÍTÁSOK

A bérlet futamideje alatt valamennyi kötelező szerviz, karbantartás és javítás elvégzésre kerül márkaszerviz partnereinknél.

GUMIABRONCSOK KEZELÉSE

Bérbeadó biztosítja az idénynek megfelelő prémium kategóriás nyári és téli gumiabroncsokat, valamint ezek szerelését és tárolását. Szerződött partnerünknél országos lefedettséggel választott helyszínen és időpontban lehet lecserélni az abroncsokat.

SEGÉLYSZOLGÁLAT, ASSZISZTENS

0-24 hazai és európai segélyszolgálatot biztosítunk, mely a használó részére segítséget nyújt az autó meghibásodása, vagy baleset esetén. A szolgáltatás révén az autót szervizbe szállítják, csereautót adnak és biztosítják a használó továbbhaladását.

CSEREGÉPJÁRMŰ

Ha rövidtávra, pár napra, vagy akár pár hónapra van szükség autóra, akkor is kedvező feltételekkel állunk rendelkezésre, biztosítva a mobilitást.

HOZOM-VISZEM SZOLGÁLTATÁS

Nem szükséges szervizbe, vagy gumicserére a használónak vinni az autó, ha nincs rá ideje. A megadott helyszínen felvesszük az autóját és a munka elvégeztével visszaszállítjuk.

HATÓSGÁGI ÜGYINTÉZÉS

Legyen szó parkolási engedélyről, meghatalmazásokról, szabálysértésekről, autópálya matricáról: csak egy telefon, és kollégáink intézik a szükséges adminisztrációt.

ÜZEMANYAG KÁRTYA

Bérelt autóinkhoz üzemanyag kártyát tudunk biztosítani, mely készpénzkímélő és kedvezményes megoldás tankolás esetén.

© Rapid Rent Autó Kft. Minden jog fenntartva.
Védjegyoltalom, Szerzői jog: A Rapid Rent Kft. honlapján szereplő nevek, logók, grafikák, tájékoztatók és egyéb információs anyagok, illetve letölthető dokumentumok védjegyoltalom illetve szerzői jogi védelem alatt állnak, azok bármilyen formában, akár részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó vagy attól eltérő célú felhasználása – így különösen annak tárolása, kinyomtatása, terjesztése, átruházása – csak a Rapid Rent Kft. előzetes írásbeli engedélyével lehetséges. A honlap oldalainak, adatainak, vagy egyéb elemeinek teljes vagy részleges másolása vagy bemutatása tilos, a jogosulatlan felhasználása törvénysértő.